Dugogodišnje
iskustvo

Iskusni
lekari

2000+ zadovoljnih
pacijenata

Sačuvaj svežinu lica

Face-neck lifting
vas rešava vidljivih
znakova starenja
na licu i vratu

Neka slika koju imate o sebi bude ista kao ona u ogledalu!

Za više informacija o operacijama pogledajte naš matični sajt clinicolymp.com

Nudimo vrhunski kvalitet usluge sa najkvalitetnijim i najsavremenijim materijalima i opremom koji prate moderne svetske standarde.

Član smo sledećih udruženja:

O licu (face-neck lifting)

Kada je pravo vreme za face-neck lifting?

  • Kada slika koju sami o sebi stvaramo više ne liči na onu koju vidimo u ogledalu;
  • Kada ne želimo da izgledamo drugačije, već bolje;
  • Kada našem licu nedostaje svežina;
  • Kada izgledamo umorno i pospano
  • Kada ne možemo više da prikrijemo vidljive znakove starenja

Face-neck lifting je najčešća operacija podmlađivanja. Cilj ove intervencije je odstranjivanje umornog izraza uklanjanjem viška kože i zatezanjem dublje vezivne konstrukcije lica.

Posle liftinga, lice izgleda harmonično i podmlađeno, a mimika lica i individualnost ne smeju da izgube svoj karakter. Rezultat je prirodan – lice ne sme da izgleda operisano već osveženo i oporavljeno. Lepše, a ne drugačije.

Face-neck lifting – ukratko

Trajanje operacije:

oko 2-4 sata

Anestezija:

Opšta anestezija

Povratak društvenim aktivnostima:

7 do 14 dana, zavisno o zahvatu

1. kontrola:

3-4 dana nakon operacije

2. kontrola:

7.-8. dan (vađenje dela konaca)

Priprema –
U rukama stručnjaka

Veliko iskustvo i duboko razumevanje želja pacijenata su nešto što ćete i sami osetiti na prvom besplatnom pregledu sa konsultacijom gde ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja i sve neophodne informacije zahvaljujući kojima ćete se osećati sigurno i mirno.

Naš zajednički cilj je da postignemo mlađi, harmoničniji i lepši izgled lica. Izgled koji će povećati vaše samopouzdanje.

Svako lice je jedinstveno i individualni pristup je neophodan, a konsultacije su besplatne i otvorene za sve. 

Besplatan pregled sa konsultacijom možete zakazati:

Pozivom na broj +381/646454314 ili 021/4727000.

Ljubazno osoblje tima Clinic Olymp je tu za vas!

Pre operacije potrebno je uraditi internistički pregled kao i određene laboratorijske analize, a više detalja o prvim konsultacijama/pregledu, planiranju i pripremi za operaciju možete dobiti pozivom na brojeve telefona:

064 645 4314 i 021 472 7000

Ljubazno osoblje Clinic Olymp tima je tu za Vas!

Operativna tehnika

Koristimo najmodernije metode

Face-neck lifting je zahvat koji se obavlja u analgo-sedaciji i traje 2-4 sata, a u zavisnosti od toga da li se vrši zatezanje celog lica i vrata ili samo njegovi segmenti. Šta to znači? Operativni zahvat može obuhvatati zatezanje celog lica i vrata, samo donje trećine lica, čela ili samo vrata.

Takođe, važno je napomenuti da se ova operacija vrlo često kombinuje sa operacijom zatezanja gornjih i donjih kapaka, liposukcijom podbratka, a neretko i sa lipofilingom celog lica vlastitim masnim tkivom, kako bismo postigli kompletnu harmonizaciju i podmlađivanje lica.

Oporavak i mere opreza

Dejstvo je vidljivo zauvek

Vreme oporavka nakon intervencije zavisi od obima samog zahvata. Kako bi se umanjila mogućnost pojave komplikacija i ubrzao postoperativni oporavak, važno je da se pridržavate saveta lekara.

Rezultati su vidljivi nakon kratkog vremena. Prvi konci se vade posle 7 dana, a povratak uobičajenim društvenim aktivnostima moguć je već nakon 7 do 14 dana. Teže fizičke aktivnosti treba izbegavati od 4 do 6 nedelja nakon operativnog zahvata. U tom periodu, preporučuje se izbegavanje izlaganja suncu i korišćenje kreme sa jakim zaštitnim faktorom. Ožiljci su po pravilu neuočljivi, skriveni u kosi i iza ušiju.

A koliko je dugo dejstvo Face-neck liftinga vidljivo?

Zauvek! Biološki sat se može vratiti unazad, ali se ne može zaustaviti. Proces starenja će se nastaviti, ali ako ste se na primer: podmladili sa 60 na 45 godina, sa 75 nećete izgledati kao 45, već kao da imate 60 godina.

Pogledajte sve naše usluge

Rekli su o nama

Naša ordinacija već godinama pruža usluge pacijentima iz celog sveta. 

Jednostavno rečeno, iskustvo koje sam imala u Clinic Olymp sa Face Liftingom bilo je baš pozitivno iznenađenje za mene. Od trenutka kad sam kročila u kliniku, osećala sam se dobrodošlo i sigurno. Doktori i medicinsko osoblje su ne samo stručni, već i izuzetno pažljivi, a rezultat baš kakav sam i očekivala.

Marijana I.

Moj glavni utisak su ljudi u klinici Olymp. Detaljno su me informisali o celom procesu, pomogli mi da imam realna očekivanja, sa razumevanjem i za moje strahove. Što se tiče same operacije, rezultatima sam veoma zadovoljna. Moj izgled je prirodan, osjećam se mlađe, a lice izgleda osveženo, bez tragova da sam prošla kroz bilo kakvu proceduru..

Milica S.

Htela bih, pre svega, da pohvalim pažnju i stručnost doktora Matejina. Njegova detaljna objašnjenja su eliminisala sve moje nedoumice i strahove koje sam zaista imala pre operacije. Operacija je bila uspešna, sa rezultatima koji su ispunili moja očekivanja. Sve preporuke za kako za doktora, tako i za celu kliniku!

Marija A.

Ponosni smo što veliki broj naših pacijenata dolazi iz inostranstva i što su zadovoljni našim radom,
što se odražava i u sve većem broju preporuka koje dobijamo.

Kontaktirajte nas

Zakažite besplatan pregled sa konsultacijama i naše ljubazno osoblje će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

8 + 4 =

Gde se nalazimo?

Naša klinika smeštena je na novosadskoj „Petoj avenijii“ – Bulevaru oslobođenja, čije ime savršeno odgovara našem pristupu i našoj viziji

A. Cesarca 18/VIII, 21000 Novi Sad, Srbija

Viber/WhatsApp +381 64 6454 314

+381 21 4727 000

office@oslobodisvojulepotu.com

Često postavljena pitanja

FAQ

Koliko traje oporavak nakon operacije?

Zavisi o kojoj se operaciji radi. Nakon većine operacija, društvenim se aktivnostima možete vratiti već nakon desetak dana, ali je potrebno da izbegavate velike fizičke napore, sport, izlaganje prejakom suncu i slično. Detaljne savete i upute za kvalitetan oporavak dobićete na konsultacijama sa našim hirurgom.

Da li je estetska hirurgija namenjena samo ženama?
Iako je uvreženo mišljenje da je estetska hirurgija namenjana uglavnom ženama, to nije tačno. Istina je da su žene više zastupljene, ali postoji čitav niz hirurških zahvata koje muškarci često rade, pa je kod nas na klinici odnos gotovo 60-40 u korist žena.
Da li sam za vreme operacije pod anestezijom i koja je razlika između opše anestezije i analgo-sedacije?
Vrsta anestezije zavisi od toga koji se operativni zahvat radi. Ukratko rečeno, dok ste pod opštom anestezijom, potpuno ste bez svesti, ne osećate bol, a funkciju disanja preuzima respirator. A analgo-sedacija se još naziva i polusan, što znači da je vaš nivo svesti snižen, ne osećate bol, ali i dalje spontano dišete, a obrambeni refleksi su pod kontrolom vašeg tela.