Dugogodišnje
iskustvo

Iskusni
lekari

2000+ zadovoljnih
pacijenata

Tvoj put do lepših grudi

Operacijom grudi do estetske harmonije

Napravite veličanstveni korak prema samopouzdanju!

Za više informacija o operacijama pogledajte naš matični sajt clinicolymp.com

Član smo sledećih udruženja:

Mi smo tu za Vas da ostvarite svoje željene obline

Zanima vas operacija grudi?

Poslušajte našeg doktora Matejina koji će vam ukratko objasniti proces pripreme za ovu operaciju, njen tok, kao i oporavak nakon iste

Anđelino iskustvo – smanjenje grudi

“Postajalo mi je sve teže da održavam ravnotežu na gredi i da visoke skokove i salta radim na spravama. Tu je i osećaj nekomfora u trikou na takmičenjima. Jednostavno, znala sam da mogu biti bolja, ali su me sprečavale velike grudi. Takođe, sve češće su me bolela ramena, vrat i kičma.”

“Počela sam da razmišljam koliko bih bila srećnija i uspešnija da su mi grudi manje, kao kod ostalih devojaka.”

“Dosta sam istraživala, ali kad sam naišla na kliniku Olymp, nisam se uopšte dalje dvoumila. Još na internetu ste mi se dopali na prvi pogled. Bilo je toliko realnih slika, korisnih informacija, video snimaka doktora o njegovim operacijama. Videla sam jednu domaću, vedru atmosferu u klinici i nasmejana, prijatna lica sestara. Sve to mi je ulivalo poverenje i dobar osećaj.”

Anđelino iskustvo sa klinikom Olymp možete pogledati ovde

O grudima – Augmentacija

Najčešći razlozi zbog kojih se devojke i žene odlučuju na ovaj zahvat su: ulepšavanje konture ženskog tela, korekcija oblika grudi nakon dojenja, asimetrija dojki, odnosno nejednakost u njihovoj veličini i obliku ili je augmentacija grudi deo operativnog zahvata rekonstrukcije dojki.

Uvećanje grudi ili augmentacija predstavlja hirurški zahvat kojim se menja veličina i oblik ženskih grudi.

Kratko o operaciji
povećanja grudi

Trajanje operacije:

Oko sat vremena

Anestezija:

Opšta anestezija

Povratak društvenim aktivnostima:

 Nakon 10 do 14 dana

1. kontrola:

5 do 7 dana od operacije

2. kontrola:


12 do 14 dana od operacije

Priprema –
Važno je da se razumemo

Da bi se postigao idealan rezultat, pacijent i operator moraju tačno da se dogovore šta treba da se uradi. Ne događa se često, ali se ponekad dogodi situacija da ono što hirurg smatra potrebnim, nije u skladu sa željama pacijenta. To se, u startu, mora razjasniti.

Na besplatnom pregledu sa konsultacijama s našim hirurgom razgovaraćete o Vašim očekivanjima i željama, mogućim rešenjima, idealnoj veličini implantata i metodi operacije. Važno je da Vaši zahtevi budu realni i u skladu sa fizionomijom tela. Dobićete odgovore na sva Vaša pitanja, sve informacije o implantatima, operativnom toku, kao i detaljne savete i informacije o oporavku.

Pre operacije potrebno je uraditi internistički pregled kao i određene laboratorijske analize, a više detalja o prvim konsultacijama/pregledu, planiranju i pripremi za operaciju možete dobiti pozivom na brojeve telefona:

064 645 4314 i 021 472 7000

Ljubazno osoblje Clinic Olymp tima je tu za Vas!

Oporavak i mere opreza

Prva dva do tri dana nakon zahvata bolno je ograničeno uspravljanje u krevetu. Nakon operacije, 4 do 6 nedelja, preporučuje se nošenje specijalnog kompresivnog grudnjaka, koji ćete kod nas na klinici dobiti. Nelagodnosti gube na intenzitetu u narednih nekoliko dana.

Povratak društvenom životu moguć je već nakon 10-14 dana.
Dok se većim naporima možete izložiti 6 nedelja nakon intervencije.

Ljubazno osoblje u Clinic Olymp će vas detaljno pripremiti za sve što je potrebno za kvalitetan oporavak i najbolji rezultat.

Pogledajte sve naše usluge

Upoznajte naše stručnjake
za operaciju grudi

mr sci. dr Predrag Matejin

Specijalista estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije

Sestre iz hirurške sale kažu da je “jedan od najboljih sa kojim su radile, prava fina novosadska škola lekara, jako pedantan i pažljiv od prve konsultacije, kod svakog šava pa sve do završne kontrole i posle – Gospodin sa skalpelom”.

Medicinski fakultet završio u Novom Sadu, a plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju specijalizirao u Novom Sadu i Beogradu.Uz srpski, govori engleski, ruski i slovački jezik.

Veliko iskustvo stekao je radeći u nekoliko klinika, neprestano se usavršava, a osim kod hirurških zahvata, značajan rezultat i priznanja ostvario je na polju neinvazivnih tretmana.

Pacijenti za njega vole da kažu da je pun razumevanja, jako pozitivan, prijatan, pristupačan, topao i pažljiv, što ga uz veliko znanje, veštinu i iskustvo koje ima, čini kompletnim i vrhunskim hirurgom.

Dr med. Dario Lizatović

Specijalista opšte, estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije

Opštu hirurgiju specijalizirao je u Osijeku, da bi potom u zagrebačkoj „Sveučilišnoj Bolnici Rebro“specijalizirao i plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju.

Dugogodišnji je načelnik Odeljenja za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u „ Kliničko-bolničkom centru Osijek“. Učestvovao je na mnogobrojnim kongresima i simpozijumima širom sveta.

Uz dokazane hirurške kvalitete, veoma je posvećen neinvazivnim metodama podmlađivanja kao što su estetski tretmani hijaluronom,botoxom ili vlastitim masnim tkivom, pri tome postižući izuzetno harmonične rezultate sa pravim osećajem za meru i lepo.

Dr Lizatović je pre svega ponosni otac četvoro dece.

Rekli su o nama

Naša ordinacija već godinama pruža usluge pacijentima iz celog sveta. 

Nakon godina nesigurnosti, odlučila sam se za operaciju povećanja grudi i promenila svoj život! Sada se osećam samopouzdano, ženstveno i prelepo. Zahvaljujući stručnom timu i vrhunskoj operaciji, moje grudi su prirodno povećane i izgledaju apsolutno savršeno. Ne mogu dovoljno istaknuti koliko mi je ova operacija promenila život. Hvala Vam na izvrsnim rezultatima!

Olivera P.

Dugo sam tražila hirurga kod kojeg bih povećala grudi. Nakon izuzetno ugodnih konsultacija sa doktorom Matejinom, napokon sam donela odluku i sad napokon imam savršene grudi. Uz doktora Matejina, moram da pohvalim i sve ljubazne sestre iz Clinic Olymp. Hvala Vam na svemu. Ljubim vas!

Jovana K.

Nakon dojenja, moje grudi su izgubile punoću i oblik. Zahvaljujući operaciji povećanja grudi, vratila sam svoje samopouzdanje i osećam se seksi kao nikad pre! Zahvaljujem se Hirurgu na neverovatnom poslu i pružanju profesionalne podrške tokom celog procesa, kao i ostalom timu koji su me podržali. Operacija je promenila moj pogled na sopstvenu lepotu.

Jelana M.

Ponosni smo što veliki broj naših pacijenata dolazi iz inostranstva i što su zadovoljni našim radom,
što se odražava i u sve većem broju preporuka koje dobijamo.

Gde se nalazimo?

Naša klinika smeštena je na novosadskoj „Petoj avenijii“ – Bulevaru oslobođenja, čije ime savršeno odgovara našem pristupu i našoj viziji

A. Cesarca 18/VIII, 21000 Novi Sad, Srbija

Viber/WhatsApp +381 64 6454 314

+381 21 4727 000

office@oslobodisvojulepotu.com

Često postavljena pitanja

FAQ

Koliko traje oporavak nakon operacije?

Zavisi o kojoj se operaciji radi. Nakon većine operacija, društvenim se aktivnostima možete vratiti već nakon desetak dana, ali je potrebno da izbegavate velike fizičke napore, sport, izlaganje prejakom suncu i slično. Detaljne savete i upute za kvalitetan oporavak dobićete na konsultacijama sa našim hirurgom.

Da li je estetska hirurgija namenjena samo ženama?
Iako je uvreženo mišljenje da je estetska hirurgija namenjana uglavnom ženama, to nije tačno. Istina je da su žene više zastupljene, ali postoji čitav niz hirurških zahvata koje muškarci često rade, pa je kod nas na klinici odnos gotovo 60-40 u korist žena.
Da li sam za vreme operacije pod anestezijom i koja je razlika između opše anestezije i analgo-sedacije?
Vrsta anestezije zavisi od toga koji se operativni zahvat radi. Ukratko rečeno, dok ste pod opštom anestezijom, potpuno ste bez svesti, ne osećate bol, a funkciju disanja preuzima respirator. A analgo-sedacija se još naziva i polusan, što znači da je vaš nivo svesti snižen, ne osećate bol, ali i dalje spontano dišete, a obrambeni refleksi su pod kontrolom vašeg tela.